12.1.2015
1 1/4 dl pakastevadelmia
1 dl kookoslastuja (voit ostaa myös valmiiksi paahdettuja)
75 g kookosöljyä
80 g suolattua voita
2 rkl raakakaakaojauhetta tai tavallista sokeritonta kaakaojauhetta
3 rkl riisisiirappia
6-8 annosta
Levitä leivinpaperia isolle lautaselle. Paahda kookoslastut kuivalla paistinpannulla:
Aloita miedolla lämmöllä ja lisää lämpötilaa vähitellen. Kääntele lastalla, kunnes lastut
ovat saaneet kauniin kullanruskean sävyn.
Ripottele marjat ja kookoslastut lautaselle.
Sulata öljy ja voi kattilassa tai mikroaaltouunissa (lisää öljy vähän aikaisemmin kuin voi, sillä se sulaa hitaammin)
Lisää joukkoon kaakaojauhe ja siirappi ja sekoita huolella tasaiseksi.
Kaada seos marjojen päälle ja nosta pakastimeen 30 minuutiksi kovettumaan.
Riko herkku paloiksi tai leikkaa lohkoiksi ennen tarjoilua.
Säilytä pakastimessa tai jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä