12.1.2015
3 3/4 dl tuoreita tai osittain sulaneita pakastettuja vadelmia
1 rkl vettä
2 rkl riisi- tai vaahterasiirappia (vadelman omasta makeudesta riippuen)
2 rkl chia-siemeniä
(1/2 tl vaniljauutetta)
1. Laita kaikki aineet muovikannuun ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
2. Kaada seos pieneen kattilaan ja kuumenna keskilämmöllä kunnes seos pulpahtaa. Vähennä lämpötilaa ja vatkaa kevyesti vispilällä, kunnes seos on paksuuntunut. Noin 5 min.
3.Kaada kuumennettuun säilytyspurkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Hillo paksuuntuu vielä lisää kylmetessään. Säilyy noin viikon.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Olipas tämä ihanaa! Ensimmäistä kertaa tein chiahilloa, ja laitoin sitä Runebergin muffinssien päälle. Kiitos hyvästä ohjeesta! 😊