15.2.2015
Puolikas annos Kinuskikissan tuulihattutaikinaa. (Teen itse kokonaisen annoksen ja pakastan puolet. Toki
tästä reseptistä voi tehdä tupla-annoksenkin.)
Suklaakastike:
115 g taloussuklaata
30 g voita
4 rkl kuohukermaa
Täyte:
1 1/2 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl vaniljakreemijauhetta
Halkaise tuulihatut niin, että hattu on leikattu puoliväliin.
Lisää kerman joukkoon sokeri ja vatkaa kulhossa vaahdoksi. Lisää kreemijauhe ja
vatkaa jämäkäksi. Täytä tuulihatut pursotinpussilla n. rkl kermaa/tuulihattu.
Paloittele suklaa pieneen kattilaan ja lisää joukkoon voi ja kerma. Kuumenna ja sekoittele miedolla lämmöllä,
kunnes seos on tasaista. Anna hieman jäähtyä.
Kokoa tuulihatut keoksi ja kaada suklaasula tasaisesti niiden päälle.
Suklaasulaa jää noin 1/2 dl yli, sen voi nauttia uudelleen lämmitettynä vaikka lettujen kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä