25.2.2015
vähäsokerinen
3 3/4 dl tuoreita tai osittain sulaneita pakastemansikoita
2 rkl vettä
2 rkl riisi- tai vaahterasiirappia
2 rkl chiasiemeniä
(1/2 tl vaniljauutetta)
Laita kaikki aineet vaniljauutetta lukuun ottamatta muovikannuun ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Siirrä seos pieneen kattilaan ja kuumenna keskilämmöllä kunnes seos alkaa kuplia.
Laske hieman lämpötilaa ja vatkaa vispilällä, kunnes seos on paksuuntunut.
Siihen kuluu noin 5 min. Lisää halutessasi vaniljauute.
Kaada lasipurkkiin ja anna hillon paksuuntua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Säilyy noin viikon.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Sopisi erinomaisesti!