25.2.2015
vähäsokerinen
3 3/4 dl tuoreita tai osittain sulaneita pakastemansikoita
2 rkl vettä
2 rkl riisi- tai vaahterasiirappia
2 rkl chiasiemeniä
(1/2 tl vaniljauutetta)
Laita kaikki aineet vaniljauutetta lukuun ottamatta muovikannuun ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Siirrä seos pieneen kattilaan ja kuumenna keskilämmöllä kunnes seos alkaa kuplia.
Laske hieman lämpötilaa ja vatkaa vispilällä, kunnes seos on paksuuntunut.
Siihen kuluu noin 5 min. Lisää halutessasi vaniljauute.
Kaada lasipurkkiin ja anna hillon paksuuntua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Säilyy noin viikon.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Sopisi erinomaisesti!