25.2.2015
vähäsokerinen
3 3/4 dl tuoreita tai osittain sulaneita pakastemansikoita
2 rkl vettä
2 rkl riisi- tai vaahterasiirappia
2 rkl chiasiemeniä
(1/2 tl vaniljauutetta)
Laita kaikki aineet vaniljauutetta lukuun ottamatta muovikannuun ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Siirrä seos pieneen kattilaan ja kuumenna keskilämmöllä kunnes seos alkaa kuplia.
Laske hieman lämpötilaa ja vatkaa vispilällä, kunnes seos on paksuuntunut.
Siihen kuluu noin 5 min. Lisää halutessasi vaniljauute.
Kaada lasipurkkiin ja anna hillon paksuuntua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Säilyy noin viikon.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Sopisi erinomaisesti!