25.10.2016
(4 Annosta)
Tarvitset:
4 appelsiinia
1 tölkin appelssiinimehua
0.5 dl sokeria
2 rkl maitoa
1.5 dl kermaa
Huuhtele appelssiinit ja halkaise ne kahtia. Irrota hedelmäliha veitsellä puolikkaista mutta tee se varovasti, jotta kuoret pysyvät ehjinä. Purista hedelmälihoja niin että saat noin 2.5 dl mehua. Jos et saa puristettua riittävästi mehua voit käyttää kaupan appelssiini mehua. Kuumenna sokeri ja maito kattilassa ja anna kiehua minuutin ajan. Lisää appelssiinimehu, sekoita hyvin ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se muun seoksen joukkoon. Täytä appelssiinin kuoret puolilleen seosta nosta toinen puoli kanneksi. Laita appelssiinit vähintään kolmeksi tunniksi pakkaseen ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Kiitos 🙂