25.10.2016
(4 Annosta)
Tarvitset:
4 appelsiinia
1 tölkin appelssiinimehua
0.5 dl sokeria
2 rkl maitoa
1.5 dl kermaa
Huuhtele appelssiinit ja halkaise ne kahtia. Irrota hedelmäliha veitsellä puolikkaista mutta tee se varovasti, jotta kuoret pysyvät ehjinä. Purista hedelmälihoja niin että saat noin 2.5 dl mehua. Jos et saa puristettua riittävästi mehua voit käyttää kaupan appelssiini mehua. Kuumenna sokeri ja maito kattilassa ja anna kiehua minuutin ajan. Lisää appelssiinimehu, sekoita hyvin ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se muun seoksen joukkoon. Täytä appelssiinin kuoret puolilleen seosta nosta toinen puoli kanneksi. Laita appelssiinit vähintään kolmeksi tunniksi pakkaseen ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos 🙂