28.9.2015
Pohja:
200 g voita
1 dl mantelirouhetta
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
4 happaman omenan raaste
Sekoita taikinan ainekset esim. puuhaarukalla ja jaa muffinivuokiin. Paista 200 asteessa n.15-20 min riippuen uunista.
Kuorrute:
200 g vanilja tuorejuustoa (Viola)
130 g voita (huoneenlämpöinen)
5-6,5 dl tomusokeria
1 rkl sitruunamehua
1/2 – 1 tl kanelia
elintarvikeväriä
Sekoita/Vatkaa kuorruteen ainekset sekaisin. Voit värjätä kuorrutteen elintarvikevärillä, jos käytät nestemäistä väriä, niin tomusokeria tarvii enemmän, jotta kuorrutteen koostumuksesta saa hyvän ja helposti pursotettavan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hei leipomo Hanna ja tervetuloa leipomaan yhdessä! Varmasti herkullisia muffinsseja. Olet tehnyt myös leipomosi ikkunaan varsin taidokkaasti cup caken. 🙂