17.8.2017
– 2½ dl täysjyvämannasuurimoita
– 2 dl ruisleipäainesta
– 2 tl leivinjauhetta
– 1 rkl auringonkukansiemeniä
– 2 tl seesaminsiemeniä
– 1 rkl juoksevaa margariiniä
– 3½ dl vettä
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.
2. Anna taikinan turvota n. 20 min. Taikina saa olla aika löysää, koska se paistetaan muffinssivuoissa.
3. Nostele taikina muffinssivuokiin. Paista 225 asteessa n. 15 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ovatpa soman näköisiä sämpyläkakkusia sievissä vuoissa. Ja terveellisiä. Pienet ovat söpöjä ja voihan aina ottaa kaksi. Monesti, ja ainakin omasta mielestäni, kaksi pientä maistuu paremmalta kuin yksi iso. Nopeasti nämä myös saa valmiiksi. Uunin lämmetessä ehtii saada sämpylät vuokiin ja leivinpaperille. Pääsee näppärästi herkuttelemaan, kiitos! 🙂