14.12.2017
Taikina:
1. Pehmennä margariini. Itse käytin varovasti mikrossa kun olin unohtanut nostaa margariinin aikaisemmin huoneenlämpöön. Mutta pitää olla tarkkana, ettei margariini sula. Lisää kananmuna ja sekoita kädellä joukkoon.
2. Lisää maito sekoittaen taikinaan. Ei tarvitse tulla aivan sileää seosta, kun rasva ja maito eivät sekoitu kovin helposti keskenään.
3. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää pikkuhiljaa taikinaan kädellä sekoittaen.
4. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissä yön yli tai muutaman tunnin.
5. Kauli levyiksi jauhoa apuna käyttäen ja taittele tortuiksi. Lisää haluamaasi täytettä 😛
6. Paista 200 asteessa 10-15 minuttiia.
Koko taikinaa ei tarvitse kerralla paistaa tortuisi, vaan taikinaa voi ihan hyvin pakastaa. Itse teen yleensä koko satsin taikinaa ja pakastan sen sitten levyinä, joista on helppo paistaa muutama torttu silloin kuin tekee mieli. 😀
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kyllä näyttävät leipomasi tortut herkullisilta. Kaikki mallit. Etkä ole luumuhillon kanssa pihtaillut. Hyvä! 🙂
(Joulutortut ovat herkkuani. Joskus olen paistanut (valmiista taikinalevyistä) torttuja jopa juhannuksena! Sillä en kyllä ole kehdannut itseäni mainostaa!)