19.1.2017
Mittaa mantelit kulhoon ja peitä vedellä, liota noin 20 min. Valuta mantelit ja anna hetki kuivahtaa.
Mittaa taatelit ja mantelit tehosekoittimeen tai yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Lisää raakakaakaojauhe ja käynnistä kone. Anna käydä, kunnes ainekset ovat jauhautuneet murumaiseksi. Jos massa tuntuu liian kuivalta, lisää hiukan vettä.
Pingota irtopohjaisen kakkuvuoan (halkaisijaltaan 21 cm) pohjalle (ja reunoille; helpottaa irrottamista) leivinpaperi. Painele pähkinä-taateliseos tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille.
Sulata kookosöljy kattilassa. Mittaa kaikki täytteen ainekset tehosekoittimen kulhoon ja anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista. Tarkista maku; lisää sokeria, jos sille tuntuu. Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle.
Peitä kakku kelmulla ja laita kakku kylmään vähintään tunniksi, jotta täyte hyytyy. Koristele makusi mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Noniin, siitä sitten vaan raakakakun tekoon! Suosittelen, on hyvää!