24.5.2015
2 munaa
1,5 dl sokeria
125 g pehmeää margariinia
1 3/4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, ja vatkaa kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa. Aseta paperimuotit muffinipellille, ja jaa taikina jokaiseen vuokaan. Paista muffineja uunin keskiosassa 18-20 minuuttia. Muffinit ovat valmiita, kun ne ovat kohonneet ja väriltään kullanruskeita.
Vinkki: Jos sinulla ei ole muffinipeltiä, niin laita kaksi paperimuottia päällekkäin, että muffinit eivät leviä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos hyvästä ohjeesta! Olen tehnyt muffineja monet kerrat tällä ohjeella. Tänään tein kakkupohjan. Lisäsin yhden kananmunan ja puoli desiä jauhoja korvasin perunajauhoilla. Tuli hyvä, pieni kakkupohja. Halkaisin jäähtyneen kakkupohjan. Vaahdotin 2dl kermaa, johon lisäsin yhden rasiallisen maustamatonta tuorejuustoa, sokeria, vaniljasokeria ja appelsiiniraastetta. Kostutin pohjan appelsiinimehulla. Vielä ripottelin väliin ja pinnalle tummaa suklaarouhetta.
Todella maukas kakku ja helppo lusikoida!