20.8.2015
ainesosat: 4 lasillista
1 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
100 g maitorahkaa
2 – 4 tl vaniljasokeria
4 dl suklaakakun murusia
3 dl mustikoita
Vaahdota kerma vaahdoksi.Sekoita joukkoon vaniljarahka ja maitorahka sekä vaniljasokeri. Käytä vaniljasokeria maun mukaan. Soseuta 2 dl mustikoista sauvasekoittimella. Lado laseihin kerroksittain ensin kakunmuruja, sitten vaniljaseosta, mustikkasosetta, lisää kakunmuruja, vaniljaseosta ja viimeisenä loput kakunmurut sekä kokonaiset mustikat.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä