9.8.2015
ainekset:
3 dl punaherukoita
2 dl kermaa
200 g vaniljatuorejuustoa
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
(1 rkl glukoosisiirappia)
1/2 dl kokonaisia punaherukoita
Tee näin: Soseuta 3 dl punaherukoita sauvasekoittimella, tehosekoittimella tai perunanuijalla. Lisää sokeri soseeseen.Vatkaa kerma vaahdoksi. Pehmitä tuorejuusto lusikalla. Lisää pehmitetty tuorejuusto kermavaahdon joukkoon.(Sekoita siirappi joukkoon.) Sekoita punaherukkasose kerma-tuorejuustoseokseen lusikalla käännellen. Sekoita kokonaiset punaherukat varovasti jäätelömassaan. Lusikoi jäätelömassa silikonisiin (sydämen muotoisiin) muffinivuokiin. Pakasta vähintään kuusi tuntia tai mieluiten yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos kauniista sanoista nalamuru