Kinuskileipomo kermis

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Jäätelökesä,  Kesä,  Muuta makeaa Nähty 3102 kertaa
 
09.08.2015
 
2 kommenttia

Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

LUKIJAN RESEPTIPunaherukka-vaniljasydänjäädykket


Nämä jäädykkeet ovat mukavan raikkaita. Ne sopivat hyvin välipalaksi tai jälkiruoaksi raskaan aterian jälkeen.

ainekset:
3 dl punaherukoita
2 dl kermaa
200 g vaniljatuorejuustoa
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
(1 rkl glukoosisiirappia)
1/2 dl kokonaisia punaherukoita
Tee näin: Soseuta 3 dl punaherukoita sauvasekoittimella, tehosekoittimella tai perunanuijalla. Lisää sokeri soseeseen.Vatkaa kerma vaahdoksi. Pehmitä tuorejuusto lusikalla. Lisää pehmitetty tuorejuusto kermavaahdon joukkoon.(Sekoita siirappi joukkoon.) Sekoita punaherukkasose kerma-tuorejuustoseokseen lusikalla käännellen. Sekoita kokonaiset punaherukat varovasti jäätelömassaan. Lusikoi jäätelömassa silikonisiin (sydämen muotoisiin) muffinivuokiin. Pakasta vähintään kuusi tuntia tai mieluiten yön yli.