9.8.2015
ainekset:
3 dl punaherukoita
2 dl kermaa
200 g vaniljatuorejuustoa
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
(1 rkl glukoosisiirappia)
1/2 dl kokonaisia punaherukoita
Tee näin: Soseuta 3 dl punaherukoita sauvasekoittimella, tehosekoittimella tai perunanuijalla. Lisää sokeri soseeseen.Vatkaa kerma vaahdoksi. Pehmitä tuorejuusto lusikalla. Lisää pehmitetty tuorejuusto kermavaahdon joukkoon.(Sekoita siirappi joukkoon.) Sekoita punaherukkasose kerma-tuorejuustoseokseen lusikalla käännellen. Sekoita kokonaiset punaherukat varovasti jäätelömassaan. Lusikoi jäätelömassa silikonisiin (sydämen muotoisiin) muffinivuokiin. Pakasta vähintään kuusi tuntia tai mieluiten yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1823 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Kiitos kauniista sanoista nalamuru