12.1.2018
4 voitaikinalevyä (Myllyn paras)
n. 1 prk (250 g) säilykepersikoita
halutessaan sokeria tai juoksevaa hunajaa
Ota voitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. 15 minuutiksi. Kuutioi persikat sopiviksi paloiksi. Kun voitaikinalevyt ovat sulaneet leikkaa ne keskeltä kahtia, niin että on kaksi neliötä. Aseta persikkakuutiot toiseen reunaan ja ripottele sokeria. Paina toinen kulma toista vasten että saat kolmion. Painele haarukalla reunat kiinni toisiinsa. Voitele kananmunalla tai maidolla. Paista 215 c, n. 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos maris, itse vaikka olenkin joulun suuri ystävä, ei enää kuitenkaan tee mieli joulutorttuja. Nämä ovat siis sopivia ja raikkaita vaihtoehtoja ylijäämille taikinoille. 🙂