27.1.2018
Pohja:
125 g voita
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
100 g maitorahkaa
1 dl emmental juustoraastetta
Täyte:
1 paprika
225 g palvikinkkua tai kinkkusuikaleita
75 g aurajuustoa
2 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
1 tl yrttisuolaa
Lämmitä uuni 200 c. Nypi voi ja jauhot keskenään. Lisää maitorahka ja juustoraaste. Painele piirakkavuokaan jauhotetuin käsin, jotta taikina ei tartu käsiin. Esipaista pohjaa uunissa 10 minuuttia. Leikkaa palvikinkku suikaleiksi ja kuutioi paprika pieniksi paloiksi. Murenna aurajuusto ja ripottele pohjan päälle kinkun ja paprikan kanssa. Sekoita kananmunat, ruokakerma ja yrttisuola keskenään ja kaada täytteiden päälle. Paista uunissa n. 30 minuuttia. Tarvittaessa aseta folio päälle, jotta pinta ei pala tai tummene liikaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos Kinuskiemo! 🙂