6.10.2017
Murotaikina pohja:
125g voita
1dl sokeria
1 muna
2dl vehnäjauhoja
1/2tl leivinjauhetta
Täyte:
1 tölkki (250g) maitorahkaa
1 muna
1/2dl sokeria
1tl vaniliasokeria
Pintaan:
2 omenaa
kanelia
sokeria
muru koriste
30g voita
1dl kaurahiutaleita
1dl fariinisokeria
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja voitele piirakka vuoka (halkaisia 24cm).
Pohjan aineet pistetään sekaisin keskenään, ja painele se tasaisesti vuokaan reunoillekkin.
Valmista täyte sekottamalla kaikki aineet keskenään. Kaada täyte pohjan päälle.
Kuori ja siivuta omenat ja aseta täytteen päälle. sen jälkeen voit ripotella kanelia ja sokeria omenoiden päälle.
Sulata voi ja sekoita kaurahiutaleet fariinisokeri ja voi sekaisin ja ripottele piirakan päälle.
Paista noin. 30 min.
Marsipaanista voi tehdä koristeeksi omenoita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tervetuloa leipovaan Kinuski yhteisöön mukaan! 🙂 Niin on herkullisen näköinen piirakka, yksinkertainen ja hyvä. Selkeän ohjeen olet laatinut mikä kertoo tietenkin myös varmasti siitä, että olemme saaneet seuraamme melkein valmiin kondiittori alan ammattilaisen. 🙂
Jos minä valitsisin nyt itselleni ammattia, lähtisin ehdottomasti samoille jalanjäljille kuin sinä. Leipominen on vaan niin kivaa ja rentouttavaa. Upeat tuulihatut olet valinnut leipomosi kutsuvaksi ikkuna näkymäksi,kiva juttu että tulit porukkaan mukaan! 🙂