7.10.2017
Kakku pohja tehdään 4 munan 70% kakkupohjan ohjeella.
Tarvitset:
mustikkatäyte
4dl mustikoita
2rkl sokeria
1tl vaniliasokeria
0.5dl vaniliakreemijauhetta
valkosuklaatäyte
2dl vispikermaa
0.5dl vaniliakreemijauhetta
100g valkosuklaata
koristeluun
Sokerimassaa
ja vispikermaa
Mustikkatäyte
Mustikat soseutetaan ja muut aineet sekoitetaan sekaan.
valkosuklaa täyte
Vispikerma vatkataan valkosuklaa sulkatetaan ja kaikki aineet pistetään sekaisin.
Kakkupohja halkaistaan kolmeen osaan. Täytetään niin että ensin levitetään mustikkatäytettä ja sen päälle valkosuklaa täytettä, toinen väli täytetään samalla lailla.
Kakun päälle pitää laitta ohut kerros kermaa ja sitten sokerimassa koristeet. Lopuksi pursotetaan reunat vispikermalla omalla tavallaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Juhlava kakku arvokkaaseen juhlaan! Tosi kaunis! Ja varmasti hienon näköinen myös sisältä. 😊 Huomasin leipomosi esittelystä, että sinä oletkin pian ammattilainen. Tsemppiä loppuopintoihin!