29.5.2017
Pursotukset:
600 g vaniljatuorejuustoa
2 dl vispikermaa
2 rkl vaniljakreemijauhetta
punaista pastaväriä
Koristelu:
n. 200 g hempeän vaaleanpunaista vaniljamassaa
n. 100 g ruohonvihreää vaniljamassaa
Ohje:
Vatkaa vispikerma ja lisää siihen vaniljakreemijauhe ja tuorejuusto. Värjää punaisella pastavärillä pinkiksi. Laita pursotinpussiin russian tip rose-tylla. Laita kuorrute pursotinpussiin ja pursota sillä kakun sivulle ruusuja alhaalta aloittaen. Levitä loppu kuorrute kakun päälle.
Kaulitse vaaleanpunaisesta vaniljamassasta sopivan kokoinen ympyrä, jolla voi peittää lopun kakusta, johon ei ole pursotettu. Tee ruusu samalla ohjeella kuin ruusukakussa .
Kaulitse vihreä vaniljamassa ohueksi levyksi, ja ota siitä kahdella eri sokerimassa lehtimuotilla lehtiä. Yhdistä kolme lehteä ruusuun kannoistaan. Asettele loput lehdet kakun päälle kuten kuvassa. Jos koristeet eivät meinaa tarttua, voit käyttää ”liimana” esim. pientä määrää kuorrutetta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos maris ja Kinuskiemo😊