7.1.2018
Ainekset:
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 dl kookoshiutaleita
1 1/2 dl kaurahiutaleita
50 g mantelilastuja
3 1/2 dl sokeria
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl maitoa
1 dl maustamatonta jogurttia (tai piimää)
1 dl rypsiöljyä (kylmäpuristettu)
n. 2 dl pakastemustikoita
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Murskaa mantelilastut pienemmäksi esim. pakastuspussin sisällä varovasti kaulimella. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Lisää maito, jogurtti ja rypsiöljy. Lisää joukkoon lopuksi mustikat. Voitele ja korppujauhota vuoka. Laita taikina vuokaan ja paista 1 h.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ihan mukavia asioita olet kakkuun kaapeista löytänyt. Kuvan perusteella kakun rakenne on pehmeä ja mehevä. Nopeasti ja helposti sekoitellen kakun saa uuniin ja sitten kahvipöytään maukkaaksi herkuksi. 🙂