
Kinuskileipomo Kaneliina 18.6.2015
10–12 kpl
2 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
175 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
200 g valkosuklaa-limerahkaa
1–1 1/2 palaa valkosuklaata jokaiseen muffinssiin
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu margariini. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen rahkan kanssa.
Täytä muffinssivuoat taikinalla puoliväliin saakka. Laita jokaiseen vuokaan valkosuklaapala (tai jos haluat suklaisempaa makua, 1 1/2 palaa) niin, että se jää muffinssin keskelle. Täytä vuoat loppuun saakka. Paista muffinsseja 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Kuorruta tai koristele halutessasi. Kuvan muffinssien kuorrutuksessa on kuohukermaa ja valkosuklaa-limerahkaa, koristeena Candy Melts -napeista pursotettu sydän.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5704 tähteä
Maailman paras mutakakku
2847 tähteä
Mokkapalat
2592 tähteä
Brookies
1876 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Ylläri oli hauska ainakin lapsista 🙂