4.6.2015
Pohja:
150 g Digestive-keksejä
50 g margariinia
Täyte:
3 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
150 g maustamatonta tuorejuustoa
70 g valkosuklaata
1,5 dl mangososetta (esim. Bonne)
4 liivatelehteä
Kiille:
2 dl mangososetta
2 liivatelehteä
Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sulata margariini ja lisää keksimurskan joukkoon. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Painele keksimuruseos vuoan pohjalle.
Laita täytteen liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Sulata valkosuklaa. Kuumenna mangosose kiehuvaksi. Sulata joukkoon liivatteet. Sekoita mangosose tuorejuuston joukkoon. Lisää tuorejuustoseos vaniljakastikkeeseen. Lisää joukkoon valkosuklaa.
Kaada täyte vuokaan ja anna kakun hyytyä jääkaapissa n. 3 tuntia.
Laita kiilteen liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 0,5 dl mangososetta kiehuvaksi. Sulata liivatteet kuumaan soseeseen. Lisää joukkoon loput mangososeesta. Kaada kiille kakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa n. 2 tuntia.
Irrota vuoasta ja koristele haluamallasi tavalla. Kuvan kakussa reunan pursotukset on tehty Candy Melts -napeilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos, omasta mielestänikin koristelu oli ihan onnistunut 🙂