8.7.2014
Muffinit:
(Isoja 9 kpl, pieniä 16 kpl)
2 munaa
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g Oivariinia (/margariinia)
100 g kermaviiliä
100 g Fazerin Lemon valkoista leivontasuklaata
-Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
-Sekoita joukkoon sulatettu Oivariini.
-Lisää vuoron perään keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri kermaviilin kanssa.
-Sekoita lopuksi pieneksi pilkottu Sitruuna-valkosuklaa.
-Paista noin 12-14 min 225 asteessa. Pienille muffineille riittää 10 min.
Koristele jäähtyneet muffinit marsipaanilla.
Koristelin nämä tarjoilua edeltävänä päivänä. Osaan laitoin voikreemin marsipaanin alle ja osaan en mitään.
Nämä pysyivät hyvänä ilman kreemiäkin. Säilytin jääkaapissa kipossa ilman kantta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä