9.11.2014
Pohja:
200 g Digestive keksejä
70 g voita (Valion luomuvoita)
3 rkl kaakaojauhetta
1 rkl intiaanisokeria / sokeria
muutama pala suklaata / pätkispatukka
Täyte:
2 dl kuohukermaa
200 g (1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
250 g (1 prk) maitorahkaa
4 rkl vettä
4 liivatelehteä
1 pätkispussi (140 g)
1 rkl intiaanisokeria / sokeria
-Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
-Hienonna keksit sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
-Sekoita keksien sekaan voisula, kaakao, sokeri ja suklaarouhe.
-Painele keksiseos (24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja laita kylmään.
-Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
-Lisää tuorejuusto, rahka ja sokeri.
-Kuumenna vesi ja sulata siihen liivatelehdet.
-Sulata pätkikset kattilassa ja kaada siihen liivateseos sekoittaen. Sekoita hyvin, jotta seos on tasainen.
-Kaada suklaaseos muiden aineiden joukkoon kevyesti vatkaten.
-Kaada seos vuoalle ja anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
Koristelu:
-1 pss (120 g) Fazerin taloussuklaarouhetta
-Valkoista sokerimassaa
-Cocktail-tikkuja
-Strösseleitä hattivattien silmiksi
Tee hattivatit edellisenä päivänä. Upotin niihin puolikkaan coktail-tikun. Kädet on tehty kukkamuotin avulla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hienosti oivallettu ja tyylikkäästi toteutettu!