24.2.2014
Pohja:
8 munan sokerikakkupohja
Kinuski-omartäyte:
6 dl vispikermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 purkkia kondensoitua maitoa
1 pussi Omar karkkeja
Kostutus:
2 dl omenamehua tai maitoa
Koristeet:
Päällinen ja koristeet sokerimassaa
1. Valmista sokerikakkupohja ja leikkaa se kolmeen osaan.
2.Vatkaa vispikerma, lisää tuorejuusto ja kondensoitumaito. Lisää lopuksi pieneksi leikatut Omarit.
3. Laita ensimmäinen pohjalevy tarjoilulautaselle ja kostuta. Lisää puolet täytteestä. Nosta seuraava pohja, kostuta ja lisää loput täytteestä.
4. Laita kanneksi viimeinen pohja ja kostuta.
5. Nosta jääkaappiin hyytymään n. 3 tunniksi.
Koristele haluamallasi tavalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Onpa tyylikäs kakku!