25.6.2014
Ohjeesta tulee 12 kpl lihapullaruutuja.
Ainekset:
6 kpl lehtitaikinalevyjä
sinappia
ketsuppia
12 lihapullaa
200g mozzarella-emmental-juustoraastetta
noin ½ tl mustapippurirouhetta
Nosta lehtitaikinalevyt pellille sulamaan.
Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.
Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan ja levitä päälle nokare sinappia ja ketsuppia.
Nostele jokaisen taikinapalan päälle lihapulla, sekä ripottele päälle juustoraastetta. Ripottele päälle oman maun mukaan mustapippurirouhetta.
Nosta lihapullaruudut uuniin ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes taikina ja juustoraaste on saanut kauniin kultaisen sävyn.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä