2.3.2014
Ainekset:
3 kpl (6 viipaletta) ruispaloja
Heinz ketsuppia
1 prk tonnikalapaloja vedessä
1 prk ananaspaloja (esim. Pirkka, niissä palaset sopivan pieniä)
noin 1 tl mustapippuria
noin 1 tl oreganoa
12 viipaletta juustoa
Valmistus:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Lado ruisleivät uunipellille vierekkäin.
Jaa leipien päälle ketsuppi, tonnikalat ja ananakset.
Ripottele päälle mausteita oman maun mukaan, suosittelen kuitenkin laittamaan reilusti, jotta leivät saavat hyvin makua.
Levitä juustoviipaleet viimeiseksi päälle ja paista uunissa noin 15 min, kunnes leivät ovat saaneet kauniin ruskean sävyn.
Tarjoile lämpimänä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä