Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Lämpöiset ruisvoikkarit

Leipomo: Kakkuherttuatar
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14473_WP_20140219_023_600x600.jpg

Ainekset:

3 kpl (6 viipaletta) ruispaloja
Heinz ketsuppia
1 prk tonnikalapaloja vedessä
1 prk ananaspaloja (esim. Pirkka, niissä palaset sopivan pieniä)
noin 1 tl mustapippuria
noin 1 tl oreganoa
12 viipaletta juustoa

Valmistus:

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Lado ruisleivät uunipellille vierekkäin.
WP_20140219_007

Jaa leipien päälle ketsuppi, tonnikalat ja ananakset.

WP_20140219_008WP_20140219_010WP_20140219_012

Ripottele päälle mausteita oman maun mukaan, suosittelen kuitenkin laittamaan reilusti, jotta leivät saavat hyvin makua.

WP_20140219_015WP_20140219_016

Levitä juustoviipaleet viimeiseksi päälle ja paista uunissa noin 15 min, kunnes leivät ovat saaneet kauniin ruskean sävyn.

WP_20140219_019WP_20140219_020

Tarjoile lämpimänä.

WP_20140219_023

Kategoriat:

Pizzat, voileivät, iltapalat
- Helppo 0

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa