Kinuskikumppani
Lämpöiset ruisvoikkarit
Leipomo: Kakkuherttuatar
Ainekset:
3 kpl (6 viipaletta) ruispaloja
Heinz ketsuppia
1 prk tonnikalapaloja vedessä
1 prk ananaspaloja (esim. Pirkka, niissä palaset sopivan pieniä)
noin 1 tl mustapippuria
noin 1 tl oreganoa
12 viipaletta juustoa
Valmistus:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Lado ruisleivät uunipellille vierekkäin.
Jaa leipien päälle ketsuppi, tonnikalat ja ananakset.
Ripottele päälle mausteita oman maun mukaan, suosittelen kuitenkin laittamaan reilusti, jotta leivät saavat hyvin makua.
Levitä juustoviipaleet viimeiseksi päälle ja paista uunissa noin 15 min, kunnes leivät ovat saaneet kauniin ruskean sävyn.
Tarjoile lämpimänä.
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (0)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta