Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Keskikesän mansikka-valkosuklaa-limekakku

Leipomo: Kakkuherttuatar
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14473_WP_20140620_013_600x600.jpg

Ainekset:

Pohja:
http://www.kinuskikissa.fi/leipomot/kakkuherttuatar/muokattu-meheva-suklaakakkupohja-2/

Täyte:
http://www.kinuskikissa.fi/leipomot/kakkuherttuatar/27476/

Kostutus:
2,5dl maitoa
2,5 tl vaniljasokeria

Päälle:
2,5dl vispikermaa
2 rkl sokeria
250g tuoreita mansikoita
1 ½ limeä
40g valkosuklaata (Fazerin leivontasuklaa)

Valmistus:

Valmista pohja leipomostani löytyvän Mehevän vaalean kakkupohjan ohjeen mukaan.

Anna kakkupohjan levätä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään, niin että se on helpompi leikata osiin. Leikkaa kolmeen osaan ja nosta alin pohja tarjoilulautaselleen paikoilleen.

Sekoita vaniljasokeri maidon joukkoon ja kostuta vaniljamaidolla tarjoilulautasella oleva pohja.

Valmista täyte leipomostani löytyvällä Mansikka-valkosuklaa-limetäytteen ohjeella.

Levitä puolet täytteestä (viipaloidut mansikat + vaahto) kostutetulle pohjalle, nosta keskimmäinen pohja paikoilleen, kostuta ja täytä samalla tavalla täytteen lopuilla aineksilla. Nosta kolmas kakkupohjan osa kanneksi ja kostuta. Nosta jääkaappiin jähmettymään.

Vatkaa kakun päälle tuleva kerma ja sekoita sokeri joukkoon. Levitä kerma kakun päälle kauttaaltaan. Taputtele ison ruokalusikan alapinnalla kuvioita kerman pintaan.

Huuhtele pinnalle tulevat mansikat ja pese hyvin limet. Leikkaa kannat mansikoista pois, puolita ne ja viipaloi limet ohuiksi siivuiksi.

Asettele pinnalle koristeeksi mansikan palasia ja limen viipaleita haluamaasi tyyliin. Raasta valkosuklaasta lastuja kakun päälle joko perunankuorimaveitsellä, tai juustohöylällä.

WP_20140620_049

WP_20140620_017

WP_20140620_013

Kategoriat:

KakkupohjatKesäKesätempausTäytekakutTäytteet
- Helppo 4

Kommentit (4)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa