1.5.2015
Ainekset:
Varrastikkuja
1 pss vaahtokarkkeja (haribon pinkki pussi)
1 tuore ananas
500g tuoreita mansikoita
3 banaania
1 ruukku sitruunamelissaa
200g tummaa suklaata (tai vaihtele oman maun mukaan)
Valmistus:
Pilko mansikoista kannat irti ja huuhtele ne hyvin. Kuori ja pilko banaanit sekä ananas. Revi sitruunamelissan lehdet kokonaisina irti ja huuhtele ne hyvin. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä 30sek välein sekoittaen.
Dippaa hedelmiä ja vaahtokarkkeja vuorotellen ja asettele tikkuun. Laita väleihin myös sitruunamelissan lehtiä. Aseta tikut leivinpaperin päälle pellille tai tarjottimelle ja nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos soja! 🙂 Varmasti maistuu, nämä olivat suurhitti!