Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Miun ukko ain sannoo et tää on Antskun lörttönen

Leipomo: Kakkuherttuatar
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14473_WP_20140205_050_600x600.jpg

Täs on näit miun aineksii, täs miun annoksees yhistin kaks keittöö mist mie romahan: itaalialaine ja karjaalaine. Täs on niinku:

Taikinna:
6 levvyy lehtitaikinnaa

Carbonarasoossi:
170 g kinkkuu
4 munnaa
Ja sitku pittää ain vähä vahtii linjoi ni  kerma on kevyttä. Sitä 1 dl.
Ja mieku en voi sietää parmesaanii ni tää raaste on edamist. Sitä 70 g.
Mausteeks mie laitan ain hippusen suolaa ja 0,5 tl mustapippurii.

Täs on ekkaks nää miun ainekseet.
WP_20140205_013

Lait uuni 225 asteesee lämpiämmää.

Ekaks pist lehtitaikinnat leivinpaperille sulammaan ja paista kinkkui hetki pannul.
WP_20140205_009
WP_20140205_025

Laita paistetut kinkut leikkulauan ja talouspaperin päälle valluummaan hetkeeks.
WP_20140205_028

Mie niin rakkaastan tätä carbonaarasoossii, tee se nii et sekootat kulhoos sil siun onnenkauhaal munnaat, mausteet, kerma ja edamraastee sekasii ja heitä ruskkistetuut kinkkuut sekkaan. Mie niin romahan <3 <3 <3 <3 <3
WP_20140205_030

Sit leikkaa taikinnalevvyyt puokkii veitteel.
WP_20140205_035

Voittellee öljyyl ja sudiil tällee muffiinssivuokkaa ja laita ne taikinapallaseet siihe päälle. Painnellee niit vähäsee sinne pohjallekii.
WP_20140205_034
WP_20140205_036

Lait carbonaarasoossii taikinoie päälle ja taittele ne hitoksee hyvin kii. Tää meni nyt iha plörinäks tääl…
WP_20140205_037
WP_20140205_040

Sit ennää vaa uunii ja paistat noin 15-20 minuuttii kunnes ne on ihan hitokseen hyvän näkösii, ruskeit ja mehukkait.
WP_20140205_043

Nostele niit tosii varovast jollai välineel ja varo ettei vuoka naarmuunnuu. Miun äiskä ain sannoo, et kunnon emäntä ossaa huolehtii myös välineistää.
WP_20140205_044
Tarjoile niit sit siun omalle ukollees, ni siunki ukko kattoo siuta  sen jälkkee hitokseen verestävin spanielin silmin. <3 <3 <3 <3 <3
WP_20140205_050

Ja hitokseen hymiöit <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Kategoriat:

Muut suolapalatPutous-tempaus
- Helppo 3

Kommentit (3)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa