Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Mansikka-valkosuklaa-limetäyte

Leipomo: Kakkuherttuatar
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14473_WP_20140619_017_600x600.jpg

Ohjeesta riittää täytekakun kahteen väliin.

Ainekset:

500 g tuoreita mansikoita
5 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
300g valkosuklaata (Fazerin leivontasuklaa)
1 ½ limeä

Valmistus:

Huuhtele täytteeseen tulevat mansikat, leikkaa kannat pois ja viipaloi ne.

Vispaa täytteen kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto sekaan. Sulata valkosuklaa mikron kestävässä kulhossa 30 sek välein käännellen. Sekoita suklaasula vispikerman joukkoon. Raasta hyvin pestyn 1 ½ limen kuori, sekä purista niistä mehu. Lisää raaste ja mehu suklaavaahdon joukkoon.

Levitä puolet viipaloiduista mansikoista kostutetun kakkupohjan päälle. Levitä myös puolet täytteestä.

Nosta keskimmäinen kakkupohja päälle, kostuta ja toimi samoin kuin edellisen täytekerroksen kanssa. Nosta päälle kolmas kakkupohja ja kostuta. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Kategoriat:

Täytteet
- - 0

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Mansikka-valkosuklaa-limetäyte

Leipomo: Kakkuherttuatar
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14473_WP_20140619_017_600x600.jpg

Ohjeesta riittää täytekakun kahteen väliin.

Ainekset:

500 g tuoreita mansikoita
5 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
300g valkosuklaata (Fazerin leivontasuklaa)
1 ½ limeä

Valmistus:

Huuhtele täytteeseen tulevat mansikat, leikkaa kannat pois ja viipaloi ne.

Vispaa täytteen kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto sekaan. Sulata valkosuklaa mikron kestävässä kulhossa 30 sek välein käännellen. Sekoita suklaasula vispikerman joukkoon. Raasta hyvin pestyn 1 ½ limen kuori, sekä purista niistä mehu. Lisää raaste ja mehu suklaavaahdon joukkoon.

Levitä puolet viipaloiduista mansikoista kostutetun kakkupohjan päälle. Levitä myös puolet täytteestä.

Nosta keskimmäinen kakkupohja päälle, kostuta ja toimi samoin kuin edellisen täytekerroksen kanssa. Nosta päälle kolmas kakkupohja ja kostuta. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Kategoriat:

Täytteet
- - 0

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa