24.1.2014
Taikina:
1 dl voita
1.5 dl Stevia-sokeria
2 munaa
1 tl sitruunan kuorta
1 rkl sitruunan mehua
4 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
0.5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
Kuorrute:
100g maitorahkaa
1 tl sitruunan mehua
1 tl sitruunan kuorta
4 rkl fariini sokeria
Koristeiksi:
Nonparellejä
Ohje:
Laita uuni kuumentumaan 200 asteeseen .
Sulata voi ja anna sen jäähtyä TAI käytä purkissa olevaa sulaa rasvaa.
Sekoita voin joukkoon sokeri,munat ja sitruunan kuori sekä – mehu.
Sekoita kuivat aineet keskenään sekaisin ja lisää vuorotellen maidon kanssa voi-seokseen. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja laita uuniin noin 12 minuutiksi.
Sekoita kulhossa maitorahka, sitruunan kuori sekä – mehu ja fariini sokeri . Kun seos on tasaista laita se jääkaappiin odottamaan kuppikakkujen jäähtymistä .
Kun kuppikakut ovat jäähtyneet viileiksi kuorruta ne kuorrutteella ja koristele suklaalastuilla tai nonparelleilla .
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä