Kinuskileipomo Juustokakkufani

Kategoria: Juomat Nähty 209 kertaa
 
01.05.2018
 
3 kommenttia

Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Valkosuklaakaakao


Tämä ohje on luotu yrityksen ja kokeilujen kautta. Runkohan yleensä valkosuklaakaakaoresepteissä on yleensä melko samanlainen, mutta tämä on minun suosikki variaationi tästä herkusta. Kotitekoiset kaakaot ovat parasta kylmissä talvipäivissä ja etenkin tämä valkosuklaa versio on ehdoton suosikkini.

1 mukillinen

Kaakao:

mukillinen maitoa
50 – 80 g valkosuklaata (maun mukaan, itse laitan yleensä noin 65 – 70 g)
1 tl vaniljasokeria
vaniljarouhetta vaniljamyllystä
2 maustemitallista tavallista kaakaojauhetta
10 – 20 tippaa karamelliuutetta

Pinnalle:

kermavaahtoa
valkosuklaarouhetta
vaniljarouhetta vaniljamyllystä

– kuumenna kattilassa maito kiehuvaksi (älä keitä)
– lisää vaniljasokeri, vaniljarouhe, kaakaojauhe ja karamelliuute
– ota kattila pois liedeltä ja sulata valkosuklaa paloina maidon joukkoon, sekoita hyvin
– anna jäähtyä pieni hetki
– kaada kaakao mukiin ja lisää päälle kermavaahto. Ripottele kermavaahdon päälle vaniljarouhe ja valkosuklaarouhe