1.5.2018
1 mukillinen
Kaakao:
mukillinen maitoa
50 – 80 g valkosuklaata (maun mukaan, itse laitan yleensä noin 65 – 70 g)
1 tl vaniljasokeria
vaniljarouhetta vaniljamyllystä
2 maustemitallista tavallista kaakaojauhetta
10 – 20 tippaa karamelliuutetta
Pinnalle:
kermavaahtoa
valkosuklaarouhetta
vaniljarouhetta vaniljamyllystä
– kuumenna kattilassa maito kiehuvaksi (älä keitä)
– lisää vaniljasokeri, vaniljarouhe, kaakaojauhe ja karamelliuute
– ota kattila pois liedeltä ja sulata valkosuklaa paloina maidon joukkoon, sekoita hyvin
– anna jäähtyä pieni hetki
– kaada kaakao mukiin ja lisää päälle kermavaahto. Ripottele kermavaahdon päälle vaniljarouhe ja valkosuklaarouhe
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tuo on ehdoton kylmien talvipäivien herkku! Itse tykkään nykyään jopa enemmän tuosta valkosuklaa versiosta, kuin tavallisesta kaakaosta.