17.4.2025
4 dl Kuohukermaa
1 purkki kondensoitua maitoa
1 tl vaniljatahnaa
3/4 purkkia biscoff keksilevitettä
Sekoita kerma, vanilja ja kondensoitu maito. Sekoita sähkövatkaimella sen aikaa, että seos sakenee hieman, mutta älä vatkaa paksuksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keksilevite ja vatkaa hyvin sekaisin sähkövatkaimella. Keksilevitettä voi myös laittaa koko purkin, jolloin biscoff maistuu vielä enemmän, mutta silloin jäätelön koostumus on hieman kovempi.
Kaada massa pakastusta kestävään rasiaan ja anna olla pakastimessa yön yli, kunnes kovettuu.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä