25.9.2015
20 keksiä
Taikina:
175 g voita
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl fariinisokeria
1 ½ tl vaniljasokeria
vaniljatankoa oman maun mukaan
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 ps Dr.Oetkerin fudge paloja
1 ps Dr.Oetkerin hasselpähkinärouhetta
Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon sokerit, vaniljasokeri, vaniljatankoa ja muna.
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhot taikinaan vähitellen. Lisää fudge palat sekä pähkinärouhe.
Laitoin taikinan hetkeksi jääkaappiin joka helpottaa sen käsittelyä ja tekee kekseistä hieman paksumpia. Sitten otin käsin taikinaa ja pyörittelin n. 35g palloiksi.
Uuniin 200 asteeseen 6-8 minuutiksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä