20.2.2016
Vaniljasuukot
3 valkuaista
2dl sokeria
2tl vaniljasokeria
Marie keksejä 15kpl
200g taloussuklaata
1tl öljyä
Vatkaa ensin valkuaiset ja puolet sokerista kevyeksi vaahdoksi. Lisää loput sokerista samalla vatkaten. Vaahto on valmis kun se on ”kova” eikä lähde valumaan kun käännät kulhon ylösalas.
Aseta keksit pellillä olevalle leivinpaperille. Laita vaahto pursotuspussiin tai pakastepussiin ja leikkaa kulma auki. Pursota vaahtoa keksien päälle.
Paista 150 asteessa noin 6-8min.
Pilko suklaa pieneksi kulhoon ja sulata esim mikrossa öljyn kanssa. Sekoita suklaata välillä jotta se sulaa tasaisesti eikä pala. Anna jäähtyä.
Kasta vaahtokeksit jäähtyneessä suklaasulassa ja aseta takaisin leivinpaperille. Laita lopuksi jääkaappiin kovettumaan.
Säilytys jääkaapissa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Näyttää hyvältä! Pitää kokeilla joku päivä 🙂