20.2.2016
Nyt en enää muista ainesmääriä mutta tein kakkupohjan helpoimman kaavan mukaan. Munia, sokeria ja jauhoja yhtä paljon kaikkia. Muna-sokeri vaahdoksi ja jauhot+ripaus leivinjauhetta käännellen sekaan. Täytteenä oli omatekoinen mustikkahillo.
Kermaa oli 2dl jonka laitoin puoliksi ja värjäsin molemmat pastaväreillä ennen vaahdotusta. Laitoin kermavaahdot pieniin pursotuspusseihin. Asetin ihan Siwasta ostetun tähtityllan isompaan pursotuspussiin ja pienet pussit sen sisään jotta sain tuollaisen kaksoisväripursotuksen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Supersuloinen kakku. 🙂 Ihana väripari hauskasti pursotettuna, päällinen sopivasti spiraalina, reunat ruusukkein ja tähdin. Tuon kakun minä söisin! Tai, no, kohtuus kaikessa. Mutta ison kimpaleen joka tapauksessa.