26.6.2015
Kesäiset kuppikakut noin 12kpl ( muistaakseni 🙂 )
3 kananamunaa
2 dl muscovadosiirappi
3 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
0.5 tl soodaa
200 g mansikkarahkaa
200 g mansikoita pilkottuna
200 g raparperia pilkottuna
Munat ja muscovadosiirappi vaahdotetaan ja seuraavaksi lisätään kuivat aineet sekoitettuna keskenään varovasti vaahtoon. Sen jälkeen rahka, mansikat, raparperi. Sekoita hyvin että kaikki aineet sekoittuvat ja sen jälkeen lusikoi vuokiin. 200 astetta 15-20 minuuttia. Jäähdytä
Kuorrute
3 dl vispikermaa
200g vaniljatuorejuustoa
muscovadosiirappia ruokalusikallinen
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen tuorejuusto ja muscovadosiirappi. Pursota kuorrute kuppikakun päälle ja koristele. Itse koristelin raparperin kuorisuikaleilla ja kokonaisella mansikalla ja vielä sitruunamelissan lehdillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nää oli tajuttoman ”kosteita” ja tuo muscovado toi uuden säsyksen kyllä :),vei kyllä kielen mennessään 🙂 pitäs tehdä uudestaan ja jos laittas sulaa suklaata taikinaan ja mansikkaa, jättäs rapsun pois ja kokeilis kuin nuo luottoaineet toimis keskenään tässä 🙂