Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Risenta- Siemennäkkileipä

Leipomo: jess
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19561_IMG_2924_600x600.jpg

2 dl Risenta siemennäkkileipäsekoitusta
2 dl keitettyä vettä
1,5 rkl oliiviöljyä
(mausteita: sormi suolaa päälle, yrttejä)
ohje:
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Sekoita pussin sisältö 2 dl:aan keitettyä kuumaa vettä. Sekoita joukkoon 1,5 rkl oliiviöljyä. Anna seoksen levätä noin 10 minuuttia.

Kaada seos kahdelle leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille. Laita leivinpaperi seoksen päälle. Painele leivinpaperin päältä seos tasaiseksi litteäksi levyksi. Poista päällmmäinen leivinpaperi. Ripottele pinnalle sormisuolaa ja/tai kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa noin 55 minuuttia, kunnes näkkileipä on kuivaa ja kauniin ruskeaa. Ota uunista ja leikkele tai taittele näkkäristä paloja. Säilytä suljettavassa purkissa tai rasiassa

GluteenitonKasvisruokavalioLiivatteetonMaidotonMunatonVegaaninen

Kategoriat:

Leivät, sämpylät ja rieskat
- Helppo 1

Kommentit (1)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa