Kinuskileipomo jess

Kategoria: Leivät, sämpylät ja rieskat Nähty 68777 kertaa
 
26.04.2016
 
1 kommentti

Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Maidoton,  Munaton,  Vegaaninen

LUKIJAN RESEPTIRisenta- Siemennäkkileipä


helppo

2 dl Risenta siemennäkkileipäsekoitusta
2 dl keitettyä vettä
1,5 rkl oliiviöljyä
(mausteita: sormi suolaa päälle, yrttejä)
ohje:
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Sekoita pussin sisältö 2 dl:aan keitettyä kuumaa vettä. Sekoita joukkoon 1,5 rkl oliiviöljyä. Anna seoksen levätä noin 10 minuuttia.

Kaada seos kahdelle leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille. Laita leivinpaperi seoksen päälle. Painele leivinpaperin päältä seos tasaiseksi litteäksi levyksi. Poista päällmmäinen leivinpaperi. Ripottele pinnalle sormisuolaa ja/tai kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa noin 55 minuuttia, kunnes näkkileipä on kuivaa ja kauniin ruskeaa. Ota uunista ja leikkele tai taittele näkkäristä paloja. Säilytä suljettavassa purkissa tai rasiassa