23.6.2015
3 munaa
2 dl sokeria
1,5 dl vettä
150 g voita tai margariinia
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
n.8 dl raparperi paloja
kanelia ja sokeria
ohje:
Vaahdota munat ja sokeri.
Lisää kiehautettu vesi ja voi, jäähtyneenä.
Lisää jauhoseos ja sekoita.
Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle.
Ripottele raparperin palat päälle ja myös sokeria ja kanelia oman mieltymyksen mukaan.
Paista 225 astetta n. 30 min.
Tarjoile vaniljajäätelönkera tai vaniljakastikkeen kanssa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä