Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

juustokakku

Leipomo: jess
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19561_kaa_600x600.jpg

Keksipohja
200 g digestive keksiä
50 g Valio voita

Vaniljamoussetäyte
2 kpl valkuaista
3/4 dl sokeria
2 dl vispikermaa
2 rasiaa vanilja tuorejuustoa
2 rkl maitoa

Koristeluun
tuoreita mansikoita
valmista tomusokerikuorrutetta

Murskaa keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota valkuaiset.
Lisää sokeri vähin erin vaahdotuksen aikana.Vaahdota kerma. Vatkaa sähkövatkaimella tuorejuusto notkeaksi. Kuumenna maito kiehuvaksi.
Lisää liivatteet maitoon ja sekoita. Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon. Nostele joukkoon valkuaisvaahto ja lopuksi kermavaahto. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä vuoka kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t.

Koristele kakku mansikoilla. soseuta mansikat ja levitä päälle. ja koristele vielä tomusokerikuorrutteella.

Ainesosat:

Mansikka

Kategoriat:

Hyydykekakku-tempausJuusto- ja hyydykekakut
- Helppo 1

Kommentit (1)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa