Kinuskileipomo jess

Kategoria: Hyydykekakku-tempaus,  Juusto- ja hyydykekakut Nähty 6910 kertaa
 
12.05.2015
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIjuustokakku


Helppo juustokakku

Keksipohja
200 g digestive keksiä
50 g Valio voita

Vaniljamoussetäyte
2 kpl valkuaista
3/4 dl sokeria
2 dl vispikermaa
2 rasiaa vanilja tuorejuustoa
2 rkl maitoa

Koristeluun
tuoreita mansikoita
valmista tomusokerikuorrutetta

Murskaa keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota valkuaiset.
Lisää sokeri vähin erin vaahdotuksen aikana.Vaahdota kerma. Vatkaa sähkövatkaimella tuorejuusto notkeaksi. Kuumenna maito kiehuvaksi.
Lisää liivatteet maitoon ja sekoita. Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon. Nostele joukkoon valkuaisvaahto ja lopuksi kermavaahto. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä vuoka kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t.

Koristele kakku mansikoilla. soseuta mansikat ja levitä päälle. ja koristele vielä tomusokerikuorrutteella.