8.4.2015
0,5 dl leseseos (myllynparas kolmen viljan leseseos)
4,5 dl vehnäjauhoja (myllynparas puolikarkea)
2 dl sokeria
2½ tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 dl kermaa
3 kananmunaa
3 kpl banaania
1½ dl voita
vuokaan:
sulatettua voita ja korppujauhoja (vaihdoin myllyn paras ruiskorppujauhoihin)
Soseuta ensin banaanit haarukalla (itse tykkään jättää sattumia sinne).
Vatkaa voi ja sokeri sekaisin vaahdoksi. Lisää kananmunat, kerma, yhdistetyt kuivat aineet ja lopuksi banaanisose.
Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista kakkua uunissa 175 asteessa n. 60min.
nauti kahvin kera.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Banaanikakku on varmasti hyvää. kivan reseptin olet kehitellyt leseistä.