Kinuskileipomo jess

Kategoria: Kahvikakut Nähty 4960 kertaa
 
08.04.2015
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIBanaanikakku


Yhteistyöresepti

0,5 dl leseseos (myllynparas kolmen viljan leseseos)
4,5 dl vehnäjauhoja (myllynparas puolikarkea)
2 dl sokeria
2½ tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 dl kermaa
3 kananmunaa
3 kpl banaania
1½ dl voita

vuokaan:
sulatettua voita ja korppujauhoja (vaihdoin myllyn paras ruiskorppujauhoihin)
Soseuta ensin banaanit haarukalla (itse tykkään jättää sattumia sinne).

Vatkaa voi ja sokeri sekaisin vaahdoksi. Lisää kananmunat, kerma, yhdistetyt kuivat aineet ja lopuksi banaanisose.

Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista kakkua uunissa 175 asteessa n. 60min.

nauti kahvin kera.

Yhteistyössä Myllyn Paras

mp_logo