Kinuskileipomo Jenni-Emilia

Kategoria: Kakkupohjat,  Täytekakut,  Täytteet Nähty 8976 kertaa
 
01.10.2017
 
1 kommentti

Erityisruokavaliot: Liivatteeton

LUKIJAN RESEPTISuklaakakku Nutella voikreemillä


Tässä kakussa yhdistyy pehmeä ja mehevä suklaakakku sekä ihanan pähkinäinen Nutella kreemi. Nopea ja helppo herkku 🙂

Pohja:
Kinuskissan mehevä suklaakakkupohja

Kreemi (yhteen väliin):

85 grammaa huoneenlämpöistä voita
85 grammaa tomusokeria
175 grammaa Nutellaa
(tilkka maitoa)

Valmista kakkupohja ohjeen mukaan ja jäähdytä hyvin. Sekoita sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi, tomusokeri ja Nutella. Lisää tilkka maitoa mikäli seos ei ole tarpeeksi notkeaa levitettäväksi. Leikkaa kakkupohja (itse leikkasin kahteen osaan) ja levitä täyte. Halutessasi voit kostuttaa pohjaa hieman. Laita kakku vielä hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua. Koristele lopuksi tomusokerilla.