1.10.2017
Pohja:
Kinuskissan mehevä suklaakakkupohja
Kreemi (yhteen väliin):
85 grammaa huoneenlämpöistä voita
85 grammaa tomusokeria
175 grammaa Nutellaa
(tilkka maitoa)
Valmista kakkupohja ohjeen mukaan ja jäähdytä hyvin. Sekoita sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi, tomusokeri ja Nutella. Lisää tilkka maitoa mikäli seos ei ole tarpeeksi notkeaa levitettäväksi. Leikkaa kakkupohja (itse leikkasin kahteen osaan) ja levitä täyte. Halutessasi voit kostuttaa pohjaa hieman. Laita kakku vielä hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua. Koristele lopuksi tomusokerilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kuulostaa ihanalta. Nutella sellaisenaankin maistuu hyvältä, saatikka voilla ja sokerilla ryyditettynä. Tässä on ehdottoman hyvä pari, suklainen kakkupohja ja tämä herkullinen kreemi. 🙂