24.3.2015
Tarvitset:
• 125g voita
• 1 1/4 dl ruokosokeria
• 1 1/4 dl kidesokeria
• 3 munaa
• 10 Digestive-keksiä
• 1 tl leivinjauhetta
• 1 tl vaniljasokeria
• 1 1/4 dl vehnäjauhoja
Suklaakerma:
• 175g suklaata
• 1 tl kanelia
• 1,5 dl kuohukermaa
Päälle:
• 125g minivaahtokarkkeja
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten.
Hienonna Digestive-keksit. Lisää sekaan jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja munaseos. Sekoita.
Kaada taikina pienehköön uunivuokaan (n. 17x20cm). Paista 175 asteessa 30-40 minuuttia.
Kuumenna suklaa, kaneli ja kerma vesihauteessa. Sekoittele, kunnes suklaa sulaa. Ota pois liedeltä.
Kaada suklaakerma keksipohjan päälle. Ripottele päälle vaahtokarkit. Laita vuoka uuniin grillivastusten alle, kunnes vaahtokarkit saavat hieman väriä.
Jäähdytä vuokaa jääkaapissa, niin saat leikattua siistimpiä paloja.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Juu, kannattaa ehdottomasti kokeilla jos ei pelkää makeaa 😀