Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Red Velvet Cake

Leipomo: jauhopussi
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/12369_IMG_9281_crop_crop_600x600.jpg

Tarvitset:
• 175g voita
• 3 dl (ruoko)sokeria
• 3 munaa
• 5 dl vehnäjauhoja
• 3 rkl kaakaojauhetta
• 2 tl vaniljasokeria
• 2 tl leivinjauhetta
• 2 dl maitoa
• 1 rkl (valkoviini)etikkaa
• n. 2 rkl punaista elintarvikeväriä
Täyte & Kuorrutus
• 400g sitruunatuorejuustoa
• 150g voita
• 4 dl tomusokeria
• 2 tl vaniljasokeria

Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita ne voiseokseen vuorotellen maidon kanssa. Lisää lopuksi etikka ja elintarvikeväri.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun halkaisijaltaan n. 20cm vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. Jäähdytä.

Kuorrute: Vatkaa voi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sokerit edelleen vatkaten.

Leikkaa kakku kolmeen osaan. Täytä tuorejuustokreemillä. Levitä täytettä myös kakun ulkopinnalle.

Koristele esim. kakunmurusilla ja grillitikuista, narusta ja pienistä USA:n lipusita tekemälläsi koristeella.

IMG_9286_crop

Kategoriat:

KlassikotTäytekakut
- Helppo 1

Kommentit (1)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa