14.2.2014
Tarvitset:
• 200-300g sitruunan makuista valkosuklaata
Mansikkatäyte:
• 2 liivatetta
• 1 ½ dl kermaa
• 200g tuorejuustoa
• 3/4 dl mansikkatomusokeria
• 1 tl vaniljasokeria
• 1 rkl sitruunamehua
Temperoi valkosuklaa: Sulata puolet siitä kattilassa 40-asteiseksi. Ota pois liedeltä ja sekoita joukkon loput suklaat. Jäähdytä 25-25 asteiseksi. Lämmitä sitten uudelleen 28-29 asteiseksi.
Kaada valkosuklaa silikonisiin sydänmuotteihin. Valuta ylimääräinen suklaa pois. Laita muotit jääkaappiin jähmettymään.
Täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokerit. Liota liivetteet kiehautettuun sitruunamehuun. Sekoita liivateseos huolellisesti juustomassaan. Lusikoi massa muotteihin ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 h. Kumoa muotit ja painele hieman, niin että sydämet irtoavat. Koristele halutessasi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä