18.9.2015
Tarvitset:
• 1l maitoa
• 1 dl mannasuurimoita
• 1 dl kaurahiutaleita
• 3/4 dl sokeria
• 1½ tl vaniljasokeria
• 1 tl suolaa
• 1 tl kardemummaa
• 1 tl raastettua sitruunankuorta
• 4 munaa
• 2 dl vehnäjauhoja
Kuumenna maito. Lisää mannasuurimot, keitä noin 8 minuuttia. Lisää kaurahiutaleet ja keitä vielä pari minuuttia. Anna jäähtyä hetken, lisää sitten sokerit, suola, kardemumma ja sitruunankuori.
Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita puuroon. Lisää jauhot.
Kaada taikina leivinpaperoidulle pellilole ja paista 200 asteessa puolisen tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voi, meillä tykätään sekä pannarista että mannapuurosta, tätä on kokeiltava seuraavan kerran! 🙂