24.4.2015
Tarvitset:
Pohjat:
• 1,5 dl vettä
• 1 tl suolaa
• 1 dl Myllyn Paras Ruishiutaleita
• 1,5 dl vehnäjauhoja
• 1,5 dl ruisjauhoja
• 1 rkl öljyä
Täyte:
• 4,5 dl maitoa
• 1,5 dl riisihiutaleita
• 0,5 tl suolaa
• 3-4 rkl voita
Sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään. Peitä taikina kelmulla.
Kiehauta maito. Lisää riisihiutaleet ja keitä 5 minuuttia. Anna hautua hetki kannen alla. Mausta suolalla ja voilla.
Jaa taikina 18 osaan. Kauli palat ohuiksi lätyiksi. Pinoa ne niin, että ripottelet jokaisen lätyn päälle runsaasti jauhoja. Peitä kelmulla. Levitä yhdelle lätylle täytettä. Paina toinen lätty päälle kanneksi, nipistä reunat yhteen esim. marsipaanityökalulla. Tee sama lopuille lätyille.
Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki:
Voit tehdä ohjeella myös puoliympyränmuotoisia pasteijoita tai tavallisia karjalanpiirakoita.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Heh, kiitos 😀